Ik wil graag een gratis cadeaubox ontvangen!

Uw woning verkopen zonder zorgen?

Uw woning verkopen, is een belangrijke stap. U wilt dan ook een ervaren makelaar die de vastgoedmarkt in de ruime regio Lier-Mechelen-Heist-op-den-Berg zeer goed kent en de beste service biedt. Op die manier verkoopt u uw vastgoed zonder zorgen aan de beste prijs. 

Vraag vandaag nog de gratis cadeaubox aan. Ze is gevuld met handige en verrassende gadgets zoals een vouwmeter, vergrootglas, … en een flesopener om te klinken op een zorgeloze verkoop en uw nieuwe woonst.


HUIS VERKOPEN?

DIT MAG U VERWACHTEN VAN IMMO VERCAMMEN!

Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector en kennis van uw streek  zetten we elke woning op de beste manier in de markt. Zo verkopen wij uw woning binnen de zes maanden, en vaak zelfs binnen 6 weken! 

Gegarandeerd verkocht 

Uw pand krijgt de ruimste visibiliteit omdat we inzetten op een brede waaier aan communicatie- en advertentie-kanalen: onze eigen website, de populairste immo-sites en lokale of nationale advertenties zowel online of in print.

Sterke reclamecampagne

Onze vastgoedkantoren beschikken samen over een zeer ruime database van potentiële kopers. Geschikte kandidaten worden door ons proactief gecontacteerd. Zo vinden we binnen de kortste tijd de perfecte koper.

Actief kopers zoeken

Bij de start van uw dossier brengen wij meteen alle verplichte documenten in orde.  We regelen de bv. de energiecertificaten en contacteren de notaris. U bent verlost van alle administratieve zorgen. 

Zorgeloos verkopen 

Onze ervaren vastgoedspecialisten volgen uw dossier dag na dag op én houden u steeds op de hoogte. Zit u met vragen? Dan kan u ons 7 dagen op 7 bereiken zowel overdag, 's avonds als in het weekend.

Permanente opvolging

Bij Immo Vercammen geniet u van zeer interessante gratis services. Zo bieden we een gratis schatting van uw huis, verhuisdienst, 3D visualisatie van uw pand, elektriciteitskeuring of gratis EPC-certificaat. Gratis extra service

Om uw woning op de best mogelijke manier in de markt te zetten, werken wij uitsluitend met professionele fotografen die vertrouwd zijn met immobiliën. Krachtige, inspirerende foto's zijn dan ook een onmisbare troef voor een vlotte verkoop.

Professionele foto's

We geven u interessante tips om de verkoop van uw huis, appartement of  pand optimaal perfect voor te bereiden. Zo bent u helemaal klaar voor het bezoek van geïnteresseerde kopers.


Tips voor verkoop

U krijgt bij ons volledige gemoedsrust. Zo betaalt u het makelaarsloon enkel bij een succesvolle afhandeling van uw verkoopsproject. Geen resultaat? Geen makelaarskosten!Enkel kosten bij succesvol resultaat

Contacteer ons nu

Uw vastgoed verkopen aan de beste marktwaarde? 

Gegarandeerd verkocht binnen de 6 maanden!

Ontdek onze zes gratis diensten die de verkoop van uw huis of appartement kunnen versnellen.
Bekijk de services hier.

ONTDEK ONZE GRATIS SERVICES

Een vrijblijvend gesprek? Contacteer ons!

Wilt u uw huis of woning laten schatten? Dan kan dat bij Immo Vercammen gratis en zonder verplichtingen. Onze regioverantwoordelijke komt bij u ter plaatse. Hij neemt de tijd om samen met u, uw woning te bestuderen en zal aan de hand van een aantal parameters advies geven over de waarde van uw woning.

GRATIS SCHATTING

GRATIS EPC-CERTIFICAAT

Een EPC(energieprestatiecertificaat) is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. Wij laten een EPC opmaken door een erkend energiedeskundige. Of u heeft reeds een geldig EPC en wij betalen u de factuur terug zodra uw huis verkocht is.

GRATIS EXTRA RECLAME

Wilt u extra reclame bovenop ons uitgebreide basispakket? Dan kan u kiezen voor gratis extra reclame. Uw huis of appartement wordt op een unieke manier extra gepromoot waardoor de verkoop nog sneller kan plaatsvinden.

GRATIS 3D-VISUALISATIE

Elke eigenaar die zijn woning verkoopt via Immo Vercammen kan kiezen voor een 3D-visualisatie van zijn of haar woning. Op die manier kunnen kandidaat-kopers een digitale rondwandeling maken in uw huis via hun computer, tablet of smartphone. 

GRATIS VERHUISSERVICE

U verkoopt uw woning via Immo Vercammen? Dan kan u kiezen voor een gratis professionele verhuisdienst naar uw nieuwe adres. De waardebon omvat een verhuiswagen (tot 45m2) en 2 verhuizers van de verhuisfirma www.verhuysmans.be gedurende een halve dag (max. 4u).

GRATIS ELEKTRICITEITSKEURING

Elke eigenaar die zijn woning verkoopt via Immo Vercammen heeft recht op een elektriciteitskeuring bij verkoop van de woning. Dit certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen verkocht wordt. Wij laten een elektriciteitskeuring opmaken door een erkend deskundige. 

Ontdek onze zes gratis services die de verkoop van uw huis, villa of appartement versnellen en waarmee we u alle zorgen uit handen nemen.

Contacteer ons

VRAGEN OF INFORMATIE OVER ONZE AANPAK?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meer 

Disclaimer - Privacy Statement